Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

KOMFORTOWE APARTAMENTY Z ANEKSAMI KUCHENNYMI W VILLI PASJA- 200M

Adres obiektu Kapitańska 13, 72-600 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.7
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.4
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 15

 
 

Jurek i Aga
Dodano: 2015-08-01
Pobyt od: 2015-07-18 do 2015-07-26
 
 
    

Byliśmy pierwszy raz w Świnoujściu i nocleg w Willi Pasja to strzał w dziesiątkę. Uliczka na której znajduje się obiekt jest ładna i cicha. Do morza niedaleko, do parku dwa kroki. Mieliśmy pokój nr 12 dla dwóch osób. Ładny, czysty z dużym tarasem tylko dla nas. W pokoju wszystko co potrzebne bo był dobrze wyposażony aneks kuchenny.Jedyne co bym poprawił jeszcze na plus to wstawił większy tv bo ten trochę mały (nie uznaję jednak tego jako wadę) Na terenie całego obiektu WiFi (dla mnie akurat bardzo przydatne). Pokój oceniam na piątkę. Teraz obsługa: Pani właścicielka bardzo miła kobieta - być miłą dla wszystkich gości to naprawdę duża sztuka - goście jak to goście czasem chyba cudów oczekują. Ja odbieram Panią właścicielkę jako naprawdę miłą i tą, która pierwsza jest do pomocy gościom. Teraz Pani z recepcji: Bardzo miła i pomocna. Z obiema Paniami miałem bardzo krótki kontakt, ale właśnie takiego oczekuję na wyjazdach. Panie były wtedy kiedy potrzeba, nie narzucały się, a ten krótki kontakt wystarczył by mieć wszystko załatwione. W usługach, hotelarstwie jako klienci oceniamy inaczej niż w życiu od razu po pierwszym kontakcie i czasem nie ma już drugiej szansy bo to jedyny kontakt, ale tu nie mam najmniejszych problemów. Obydwie Panie także oceniam na najwyższym poziomie - ocena 5 na 5. Moja dziewczyna też jest bardzo zadowolona z pobytu w Pasji. Gdybym miał polecić wypoczynek w Świnoujściu to z czystym sumieniem polecam Villę Pasja ze względu na lokalizację, komfort i obsługę. Przed wyjazdem spotkałem w internecie, że Świnoujście to nieprzyjazne miasto dla Polaków, że dobrze traktowani są tylko Niemcy. Nigdzie nie spotkałem się ze złym potraktowaniem, a dzięki miłym Paniom z Villi Pasja mam zupełnie odmienne zdanie - ludzie tu są bardzo mili tak samo dla wszystkich czy są Polakami czy obcokrajowcami. Dziękujemy za miły pobyt i pozdrawiamy Jurek i Agnieszka


 
 

...anita..
Dodano: 2014-03-05
Pobyt od: 2014-03-01 do 2014-03-03
 
 
  

..przemili gospodarze domu,apartamenty klimatyczne i bardzo wygodne na parterze z pięknym dużym tarasem,akceptowane zwierzęta co tez jest rzadkością ,w pełni wyposażony aneks kuchenny (przydatne na dłuższy pobyt),na tej ulicy gościliśmy już trzeci raz pierwszy raz w willi pasja i w końcu byliśmy zadowoleni ...... monitoring nawet na miejsce postojowe auta...dziekujemy za miły pobyt ...


 
 

Zbigniew Przybylski
Dodano: 2013-05-13
Pobyt od: 2013-05-09 do 2013-05-12
 
 
    

Czystość i obsługa, SUPER!!! Jedyną wadą jest brak całodobowego dozoru(recepcji), a przez to nie wszyscy goście potrafią zachować ciszę nocną. Na 3 noce; 2 z "przerwami, Pierwsza noc to głośne "poranne" powroty o godz. 4.00, trzecia, to nocne (godz 23.30- 0.00) przestawianie mebli- metalowe sprzęty przesuwane po podłodze z kafli. Gdyby nie ta "wpadka", to naprawdę miejsce warte polecenia.


 
 

A.Walaszek
Dodano: 2013-01-10
Pobyt od: 2012-12-29 do 2013-01-01
 
 
   

"Chętnie się tu wpisujemy, Państwu serdecznie dziękujemy" Dziękujemy za komfort wypoczynku, krótki ale na pewno powtórzymy,za to że bez problemu mogliśmy zabrać ze sobą naszego pupila.Gorąco polecam!!! Pozdrawiamy ze Szczecina :)


 
 

Ania
Dodano: 2012-08-13
Pobyt od: 2012-07-01 do 2012-08-13
 
 
    

Jeżdżę po wybrzeżu od ...nastu lat i jeszcze nie spotkałam się z apartamentami tak ogromnymi Mój nr 2 miał 58m2 reszta podobnie!!! Moje mieszkanie na mniej :)) Naprawdę szczerze polecam ten ośrodek na wypoczynek bo do tego pełen komfort i wpełni przyjazny dziecią. Blisko do promenady a zarazem cisza i relax Pani Właścicielka to kontaktowa i sympatyczna osoba. Polecam z czystym sumieniem.


 
 

Elzbieta
Dodano: 2012-08-13
Pobyt od: 2012-08-13 do 2012-08-13
 
 
 

Po raz kolejny jesteśmy szczerze zadowoleni z pobytu w Villa Pasja, nic sie nie zmieniło, nadal pełen profesjonalizm miło, gościnnie,czysto i co ważne pełna kultura w kontaktach z nami czyli przyjezdnymi :) Dziękuję bardzo w imieniu mojej rodzinki za gościnę. Na pewno do Państwa wrócimy. Pozdrawiam


 
 

Monika
Dodano: 2012-08-11
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-04
 
 
 

Pani obiecała nam wynajem rano na 2 dni (i to ze zmianą pokoju ). Jesteśmy rodziną z małym dzieckiem (3 latka). Miało być wysprzątane na 13. Nie było. Potem na 14.00 - nie było. No to zdecydowaliśmy się pojechać do WOlina na festiwal i na plażę, uprzedzając włąscicielke, że będziemy wieczorem. Po 40 km z powrotem i promie Pani oznajmia i to z dużą buzią bez słowa przepraszam, że ... wynajęła komu innemu bo nie mogła się do nas dodzwonić (nadmieniam, że nawet nie zająkneła się o przedplacie rano - przeciez byśmy dali zadatek). I tak błąkaliśmy się 4 godziny z płaczącym, zmęczonym dzieckiem, oczywiście wszystko wynajete - musieliśmy jechać z miasta. Nie polecam tej Pani anie jej "Pasji" - tak tu się traktuje rodziny z małymi dziećmi...


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-08-13 18:55:07
WITAM.PO WIELOKROTNEJ PROBIE POLACZENIA SIE Z PANIA TELEFONICZNIE,NIESTETY BEZ REZULTATU(PANI NAJWYRAZNIEJ NIE MIALA OCHOTY ODEBRAC TELEFONU)I WYSŁANIU ESEMESA ABY POTWIERDZIC REZERWACJE NADMIENIAM,ZE BYLA JUZ GODZINA 19.00-W DALSZYM CIAGU BRAK REAKCJI Z PANI STRONY-STWIERDZILAM,ZE REZERWACJA JEST NIEAKTUALNA(BARDZO CZESTO GOŚCIE JAK NIE WPŁACA ZADATKU TO POPROSTU REZYGNUJĄ NAWET MNIE NIE UPRZEDZAJAC)-POKOJ WYNAJELAM TAKZE GOSCIOM Z DZIECKIEM(BARDZO LUBIE DZIECI I TO WŁAŚNIE DLA NICH MAM PLAC ZABAW) O GODZINIE 21.00 PANI SIE ZJAWIŁA.TELEFONY SĄ OD TEGO ABY JE ODBIERAC I ODCZYTYWAC ESEMESY-NIE MAM SOBIE NIC DO ZARZUCENIA-JA REZERWACJE TRZYMAŁAM DO GODZINY 20.00.
 
 

wRÓBEL JODKO
Dodano: 2012-07-31
Pobyt od: 2012-07-26 do 2012-07-29
 
 
    

GORĄCO POLECAM TO MIEJSCE! Bardzo miła obsługa, MEGA wyposażenie w przyjemnej oprawie.. Na pewno skorzystamy z gościnności WILLI nie jeden raz.. POZDRAWIAM GORACO WŁAŚCICIELI! :D MARTA WRÓBEL BARTOSZ JODKO, MYSLIBÓRZ


 
Grzegorz B
Dodano: 2012-07-08
Pobyt od: 2012-07-05 do 2012-07-07
 

Witam.Wczoraj wróciłem z bardzo udanych wakacji w Villi Pasja.Czysto, spokojnie i bardzo miła obsługa.Apartament doskonale wyposażony i bardzo ładny oraz słoneczny(Apartament nr.11)


 
Barbara
Dodano: 2011-08-17
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-15
 

Wrocilismy z Villi Pasja i jestesmy bardzo zadowoleni pomimo komarów jakie nas nawiedzały.Pokoj byl bardzo ladny i aneks dobrze wyposarzony.Właścicielka zadbała o plac zabaw co w naszym wypadku był on bardzo przydatny-chwila wytchnienia.Pozdrawiam i z czystym sumieniem POLECAM!


Opinie 1-10 z 15

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie